Simplefit.org • View topic - I need some help

I need some help

body weight exercise community

Moderator: cheapo

I need some help

Postby Admin » Wed Aug 29, 2007 1:54 pm

I am planning on upgrading simplefit to some newer software and need a couple of people to help me test.

The test system is here http://www.simplefit.org:8080/ it is a copy of simplefit from Aug 25th

A) All I ask is that you log in look around at you accounts and posts maybe make a couple of test posts and a log entry that’s it.

Just post here when you have completed step a and after a few of you have I will upgrade the system and ask for confirmation.
Last edited by Admin on Thu Aug 30, 2007 10:17 am, edited 1 time in total.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby volleyball_man » Wed Aug 29, 2007 3:22 pm

The url for this message is the same - what's the new address supposed to be?
volleyball_man
Senior Member
 
Posts: 1260
Joined: Sun Apr 01, 2007 12:27 pm
Location: Alabama

Postby volleyball_man » Wed Aug 29, 2007 3:27 pm

Ok - I can see the old postings when I follow your link. When I log in - it takes me to the current (not 8080) phpbb.....
volleyball_man
Senior Member
 
Posts: 1260
Joined: Sun Apr 01, 2007 12:27 pm
Location: Alabama

Postby aussiechick » Wed Aug 29, 2007 3:44 pm

Yeah it takes me so the 8080 site but my posts are showing up back here? I'm not real techno savvy but that doesn't seem right?
aussiechick
Senior Member
 
Posts: 196
Joined: Mon May 28, 2007 6:58 pm
Location: Downunder

Postby Admin » Wed Aug 29, 2007 4:20 pm

O looks like the login does a redirect looses the port number. If you login fist first then put in the port number it will work. Bec I see a couple posts in the old db from you for today so looks good

So log in with username and pass at http://www.simplefit.org/phpbb/

then make your url
http://www.simplefit.org:8080/phpbb/

That should work
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby volleyball_man » Wed Aug 29, 2007 5:41 pm

Still can't get there....
volleyball_man
Senior Member
 
Posts: 1260
Joined: Sun Apr 01, 2007 12:27 pm
Location: Alabama

Postby Admin » Wed Aug 29, 2007 6:56 pm

hmm I am using fire fox maybe it caches credentials differently... O well not a big deal I can qa it pretty well myself it is mostly a dry run to see if anything horrible happens before I do it on the live system.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby aussiechick » Wed Aug 29, 2007 8:30 pm

Yeah Kevin it seemed to work okay for me, I was already logged in here and then clicked on your link - didn't have to log in again.

Everything looked okay.
aussiechick
Senior Member
 
Posts: 196
Joined: Mon May 28, 2007 6:58 pm
Location: Downunder

Postby taifun » Wed Aug 29, 2007 9:19 pm

Did the test (with firefox caching credentials), seems fine.

The version number at the bottom is the same for both versions?
taifun
Senior Member
 
Posts: 359
Joined: Fri Jun 29, 2007 6:33 am
Location: Norway

Postby volleyball_man » Thu Aug 30, 2007 2:28 am

All of my tests were with firefox as well...
volleyball_man
Senior Member
 
Posts: 1260
Joined: Sun Apr 01, 2007 12:27 pm
Location: Alabama

Postby Admin » Thu Aug 30, 2007 8:40 am

"The version number at the bottom is the same for both versions?"

Yeah it is a clone that I will put through the upgrade process to see what breaks. This is a huge upgrade Kernel (core os), database software, apache, php, all system software and libraries the whole enchilada, so I know what will beak and how to fix it when I do the live system. Luckily it is all Linux/ open source so I can see what is going on and there is good documentation.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby taifun » Thu Aug 30, 2007 9:05 am

Ah,

Let me know if you need any help, I know a bit or four about debian and apache :-)
taifun
Senior Member
 
Posts: 359
Joined: Fri Jun 29, 2007 6:33 am
Location: Norway

Postby Admin » Thu Aug 30, 2007 10:17 am

Ok, I am going to lock the clone db and do a dry run.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby Admin » Thu Aug 30, 2007 12:03 pm

Looks like things look pretty good all the mysql data appears to have migrated successfully if you get a chance log in and see if you see any problems with your data especially in the forum or in the workout log. I will restore from today in a bit as well.

http://www.simplefit.org:8080/

Thanks
Admin
Site Admin
 
Posts: 1839
Joined: Tue Dec 19, 2006 7:39 pm

Postby ucffool » Thu Aug 30, 2007 8:11 pm

Ran out of time today to check it out because of some tasks I needed to do for the 2007.09 release on softwarefor.org, but I'll dig in hopefully tomorrow night. New upgrade may be nice for PHP5/MySQL5 coding. :)
ucffool
Senior Member
 
Posts: 524
Joined: Sun May 13, 2007 3:12 pm
Location: Denver, CO ... roughly

Next

Return to fitness community

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron